ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

16.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1154
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину пільгової категорії Дмитришину В.В.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
16.12.2021     №   1154
 Про відмову у наданні дозволу на    
виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину пільгової категорії  Дмитришину В.В. 
м.Калуш
        (двадцять друга сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
Розглянувши заяву громадянина Дмитришина Володимира Володимировича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 79¹, 118, 121, 136 Земельного Кодексу України, та ст. ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій»,беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 26.08.2021 №761«Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості продажу їх (або права оренди на них) на земельних торгах», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Дмитришину Володимиру Володимировичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000га, для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в м. Калуш, мікрорайон Підгірки на підставі ч.7 ст.118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, а саме ч.5 ст. 136 Земельного кодексу України, оскільки, відповідно до рішення міської ради від 26.08.2021 №761 вказана земельна ділянка включена до переліку земельних ділянок для опрацювання можливості продажу їх (або права оренди на них) на земельних торгах.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                       Андрій НАЙДА