ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

16.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1138
Про затвердження  технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голинь

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
16.12.2021     №   1138
Про затвердження  технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голинь 
м.Калуш
        (двадцять друга сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
            Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голинь виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України, ст. 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
           1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голинь, виконану ТзОВ «ЗАХІДЗЕМЛЕПРОЕКТ ПЛЮС»  (далі – Документація).
           2. Ввести в дію нормативну грошову оцінку земель населеного пункту села Голинь з 01.01.2023 року,  на підставі затвердженої відповідно до п.1 цього рішення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Голинь.
         3. З метою виконання Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області покладених законодавством завдань, доручити Управлінню земельних відносин Калуської міської ради передати до Відділу № 2 Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області за актом прийому - передачі один примірник Документації на паперових носіях та в електронному вигляді.
          4. З 01.01.2023 року скасувати рішення Голинської сільської ради від 29.03.2011 № 67 «Про затвердження нормативної грошової оцінки земель с. Голинь». 
          5. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради  та в засобах масової інформації.
          6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА