ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.01.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1266
Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в оренду земельної ділянки ФОП Гушпіт О. О.

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
27.01.2022     №   1266
 Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) та надання в оренду
земельної ділянки ФОП Гушпіт О. О. 
м.Калуш
        (двадцять четверта сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
              Розглянувши заяву підприємця Гушпіт Оксани Омелянівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та технічну документацію із землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 79¹, 120, 123, 124, 126, 186 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 45962034 від 22.12.2021року, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-2612757902021 від 29.12.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) підприємцю Гушпіт Оксані Омелянівні на вул. Кармелюка, 50, м. Калуш для розміщення виробничої бази (код КВЦПЗ 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства).
           2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років підприємцю Гушпіт Оксані Омелянівні земельну ділянку площею 1,3848 га (кадастровий номер: 2610400000:42:002:0072), на вул. Кармелюка, 50, м. Калуш для розміщення виробничої бази (код КВЦПЗ:12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства).
            3. Зобов’язати підприємця Гушпіт Оксану Омелянівну в місячний термін укласти договір оренди землі та подати його на державну реєстрацію.
            4. Землекористувачу:
            4.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;            
            4.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
            6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                              Андрій НАЙДА