ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.01.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1290
Про відмову у наданні дозволу щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в оренду громадянину Малинці В.О.

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
27.01.2022     №   1290
 Про відмову у наданні дозволу                               
на виготовлення проекту землеустрою                  
щодо відведення земельної ділянки
для будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в оренду громадянину Малинці В.О. 
м.Калуш
        (двадцять четверта сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
         Розглянувши заяву громадянина Малинки Віталія Орестовича, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 121, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги протокольні доручення, висловлені в ході пленарного засідання міської ради 16 грудня 2021 року (двадцять друга сесія восьмого демократичного скликання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Малинці Віталію Орестовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в оренду, земельна ділянка площею 0,1760 га, розташована в м. Калуш, в районі вулиці Руська у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єктів вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                             Андрій НАЙДА