ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.04.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1385
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП  Федоляк О. М.

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.04.2022     №   1385
 
 Про відмову у наданні дозволу на                           
розроблення проекту землеустрою                        
щодо відведення земельної ділянки
в оренду ФОП  Федоляк О. М. 
м.Калуш
        (двадцять сьома  сесія восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
         Розглянувши заяву  підприємця Федоляк Оксани Михайлівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 42, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 44987968 від 11.11.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Відмовити підприємцю Федоляк Оксані Михайлівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0182 га, яка знаходиться на вул. Січових Стрільців, 34, м. Калуш, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у зв’язку невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів, а саме ч. 3 ст. 134 Земельного кодексу України.
           2.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                       Андрій НАЙДА