ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.06.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1481
Про надання в оренду земельної ділянки громадянину Федоріву Б. І.    

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
30.06.2022     №   1481
 
Про надання  в оренду земельної ділянки            
громадянину Федоріву Б. І.                                 
 
м.Калуш
        (двадцять дев’ята сесія восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
    
         Розглянувши заяву громадянина Федоріва Богдана Івановича про надання в оренду земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», ст. 376 Цивільного кодексу України, беручи до уваги лист відділу державного архітектурно-будівельного контролю Калуської міської ради від 13.01.2022 № 02-29/03, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 44199458 від 28.09.2021, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Федоріву Богдану Івановичу земельну ділянку площею 0,0733 га (кадастровий номер: 2610400000:08:003:0020), яка знаходиться на вул. Молодіжна, 4а, м. Калуш для обслуговування нежитлової будівлі (код КВЦПЗ: 03.15) Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
 
           2. Рекомендувати громадянину Федоріву Богдану Івановичу в місячний термін укласти договір оренди землі та подати його для державної реєстрації права оренди земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства України
 
           3. Землекористувачу:
           3.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
           3.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянці інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
 
           4. Роз’яснити громадянину Федоріву Богдану Івановичу, що відповідно до частини 2 статті 376 Цивільного кодексу України особа, яка здійснила або здійснює самочинне будівництво нерухомого майна, не набуває права власності на нього. Разом з тим, відповідно до частини 3 цієї статті право власності на самочинно збудоване нерухоме майно може бути за рішенням суду визнане за особою, яка здійснила самочинне будівництво на земельній ділянці, що не була їй відведена для цієї мети, за умови надання земельної ділянки у встановленому порядку особі під уже збудоване нерухоме майно.
           5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
           6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
           7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                       Андрій НАЙДА