ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.04.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1376
Про продовження (поновлення) договору оренди землі ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧА ГРОМАДСЬКА НЕПРИБУТКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ»

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.04.2022     №   1376
 
Про продовження (поновлення)                                   
договору оренди землі ГРОМАДСЬКІЙ                  
ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧА ГРОМАДСЬКА НЕПРИБУТКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» 
м.Калуш
        (двадцять сьома  сесія восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
          Розглянувши заяву ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧА ГРОМАДСЬКА НЕПРИБУТКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» про продовження (поновлення) договору оренди земельної ділянки на новий строк, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 125, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 1.  Продовжити (поновити) терміном до 31.12.2022 року договір оренди землі № 040429600267 від 29.10.2004 укладений між Калуською міською радою та ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ДИТЯЧА ГРОМАДСЬКА НЕПРИБУТКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» на земельну ділянку площею 0,2677 га (кадастровий номер: 2610400000:19:001:0012), яка знаходиться на вул. Рубчака, 5а, місто Калуш, для влаштування комплексного спортивного майданчика для гри в хокей.
 2. Зобов’язати ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ ДИТЯЧА ГРОМАДСЬКА НЕПРИБУТКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» подати додаткову угоду до договору оренди землі на державну реєстрацію відповідно до вимог чинного законодавства України.
 3. В додатковій  угоді передбачити пункт щодо сплати орендної плати за землю за період з моменту закінчення дії попереднього договору оренди і до дати укладення додаткової угоди.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
    
    
Міський голова                                                        Андрій НАЙДА