ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.07.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1513
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Присяжнюку Л. Г.

   
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.07.2022     №   1513
 
Про затвердження  проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки  цільове призначення якої змінюється гр. Присяжнюку Л. Г.
м.Калуш
        (тридцята  сесія  восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Присяжнюка Леоніда Григоровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити громадянину Присяжнюку Леоніду Григоровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з земель наданих для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 57, м. Калуш, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 02.10).
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1807 га, кадастровий номер 2610400000:10:004:0104, яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 57, м. Калуш, Івано-Франківської області з земель наданих для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) громадянину Присяжнюку Леоніду Григоровичу.
          3. Внести зміни в договір оренди землі номер запису про інше речове право: 36701971 від 28.05.2020 року укладений між Калуською міською радою та громадянином Присяжнюком Леонідом Григоровичем на земельну ділянку площею 0,1807 га, кадастровий номер 2610400000:10:004:0104, яка знаходиться  на вул. Олени Пчілки, 57, м. Калуш, Івано-Франківської області,  а саме:  змінивши  в договорі оренди вид використання земельної ділянки з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) на землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10)  та інші зміни передбачені чинним законодавством України.
          4. Землекористувачу:
          4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;     
          4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
          5.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
          6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА