ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.06.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1469
  Про затвердження проектів визначення земельних часток прибудинкових територій гр. Булахову Ю. В., гр. Марчук Х. Я., гр. Боднар У. І., гр. Копач Ж. З. та Копач Є. І., гр. Максимович В. І., ТзОВ «ЗОРЯ КАЛУШ»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
30.06.2022     №   1469
 
Про затвердження проектів                                    
визначення земельних часток                                
прибудинкових територій       
гр. Булахову Ю.В., гр. Марчук Х.Я.,
гр. Боднар У.І., гр. Копач Ж.З. та
Копач Є. І., гр. Максимович В.І.,
ТзОВ «ЗОРЯ КАЛУШ»
м.Калуш
        (двадцять дев’ята сесія восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
 
          Розглянувши заяви громадян Булахова Ю.В., Марчук Х.Я., Боднар У.І., Копач Ж.З. та Копач Є.І., Максимович В.І., ТзОВ «ЗОРЯ КАЛУШ»  щодо затвердження проектів визначення земельних часток прибудинкових територій для оподаткування вбудованих приміщень, керуючись ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного кодексу України, Податковим кодексом України, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада       
ВИРІШИЛА:
 
      1. Затвердити проекти визначення земельних часток прибудинкових територій для оподаткування вбудованих приміщень:
      1.1. площею 0,0035 га, на вул. Б. Хмельницького, 3/3, м. Калуш, для обслуговування офісу громадянину Булахову Юрію Володимировичу.
      1.2. площею 0,0072 га, на вул. О. Тихого, 1/79, м. Калуш, для обслуговування офісу громадянці Марчук Христині Ярославівні.
      1.3. площею 0,0096 га, на вул. Б. Хмельницького, 47/4, м. Калуш, для обслуговування офісу громадянці Боднар Уляні Іванівні.
      1.4. площею 0,0041 га, на вул. Підвальна, 13/3, м. Калуш, для обслуговування офісу громадянам Копач Жанні Зіновіївні та Копач Євгену Ігоровичу .
      1.5. площею 0,0037 га, на вул. Б. Хмельницького, 46, м. Калуш, для обслуговування офісу громадянці Максимович Віолетті Іванівні.
      1.6. площею 0,0033 га, на вул. О. Тихого, 1, м. Калуш, для обслуговування офісу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗОРЯ КАЛУШ».
     
      2. Калуському управлінню ГУ ДПС в Івано-Франківській області проводити нарахування земельного податку відповідно до довідок про визначення земельних часток прибудинкових територій та довідок про визначення грошових оцінок земельних ділянок.
           3.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                 Андрій НАЙДА