ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.06.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1482
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Федоляку Т. В.

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
30.06.2022     №   1482
 
Про відмову у наданні дозволу                                
на розроблення проекту землеустрою                    
щодо відведення земельної ділянки
в оренду гр. Федоляку Т. В. 
м.Калуш
        (двадцять дев’ята сесія восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
           Розглянувши заяву громадянина Федоляка Тараса Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 29, 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Відмовити громадянину Федоляку Тарасу Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0063 га, яка знаходиться на провулку Шкільному, 8, м. Калуш, для обслуговування нежитлового приміщення на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів, а саме: ст. ст. 29, 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
            2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                          Андрій НАЙДА