ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.07.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1496
Про відключення житлових багатоквартирних будинків м. Калуша від квартальних котелень комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.07.2022     №   1496
 
Про відключення житлових багатоквартирних будинків м. Калуша від квартальних котелень комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія»
м.Калуш
        (тридцята  сесія  восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
 
 
Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 13 Закону України « Про теплопостачання», Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води (затверджено наказом Мінрегіону України від 26.07.2019 №169, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.08.2019р. №982/33953), рішення Калуської міської ради №1434 від 30.06.2022 «Про оптимізацію системи централізованого теплопостачання м. Калуша на 2022-2023 роки», з метою забезпечення можливостей здійснення комплексу робіт з оптимізації системи централізованого теплопостачання від квартальних котелень шляхом відключення житлових будинків від мереж квартальних котелень КП «Калуська енергетична Компанія», враховуючи рекомендації постійно діючої комісії міської ради для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) від 19.07.2022 року № 13 та  постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Визнати недоцільним використання централізованого опалення багатоквартирних будинків, в яких переважна кількість квартир відключені від системи централізованого опалення, згідно з додатком.
2. Комунальному підприємству „Калуська енергетична Компанія” (Петро Шевчук):
2.1. До 02.08.2022 року надати письмові повідомлення всім абонентам, які отримують послуги з теплопостачання від котелень за адресами: вул.Винниченка 12а, вул.Біласа і Данилишина, вул.Підвальна, вул.Сівецька 5а, бульвар Незалежності), про припинення подачі теплоносія споживачам у наступному опалювальному сезоні 2022-2023 років.
2.2 Запропонувати власникам квартир багатоквартирних будинків облаштувати індивідуальну (автономну) систему опалення.
2.3. Відключити житлові багатоквартирні будинки,  згідно з додатком, від системи централізованого теплопостачання шляхом відключення від квартальних котелень (котельні за адресами: вул.Винниченка 12а, вул.Біласа і Данилишина, вул.Підвальна, вул.Сівецька 5а, бульвар Незалежності) до 01 вересня 2022 року  із складанням відповідного акту по кожному будинку.
3. Управлінню соціального захисту (Любов Федоришин) здійснювати виплати одноразових матеріальних допомог власникам квартир, будинки яких наведені в додатку, для встановлення опалення споживачам, які користувалися послугами  системи централізованого опалення (теплопостачання) КП «Калуська енергетична Компанія» станом на 01.04.2022 року.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА
             
 
 

ДОДАТКИ

1 RISH-1496-додаток.pdf Переглянути