ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.08.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1547
Про відключення окремих нежитлових приміщень та нежитлових окремо стоячих будівель від квартальних котелень КП «Калуська енергетична Компанія»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
25.08.2022     №   1547
 
 Про відключення окремих нежитлових приміщень та нежитлових окремо стоячих будівель від квартальних котелень КП «Калуська енергетична Компанія»
м.Калуш
        (тридцять перша  сесія  восьмого 
   демократичного скликання)
 
   
        
 
Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 13 Закону України « Про теплопостачання», Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води (затверджено наказом Мінрегіону України від 26.07.2019 №169, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.08.2019р. №982/33953), рішення Калуської міської ради №1434 від 30.06.2022 «Про оптимізацію системи централізованого теплопостачання м. Калуша на 2022-2023 роки», з метою забезпечення можливостей здійснення комплексу робіт з оптимізації системи централізованого теплопостачання від квартальних котелень шляхом відключення окремих нежитлових приміщень та нежитлових окремо стоячих будівель(згідно з додатком) від квартальних котелень, беручи до уваги клопотання комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» від 16.08.2022 року № 310 про недоцільність використання централізованого опалення у окремих нежитлових приміщеннях та нежитлових окремо стоячих будівлях згідно з додатком 1 та необхідність їх відключення від мережі квартальних котелень комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія», враховуючи рекомендації постійно діючої комісії міської ради для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) від 19.08.2022 року № 18 та  постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Визнати недоцільним використання централізованого опалення у окремих нежитлових  приміщеннях та нежитлових окремо стоячих будівлях згідно з переліком, визначеному у додатку.
2. Комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» (Петро Шевчук):


2.1. Невідкладно, з моменту прийняття даного рішення, надіслати письмові повідомлення споживачам послуг з централізованого теплопостачання у окремих нежитлових приміщень та нежитлових окремо стоячих будівлях (згідно з додатком), про припинення подачі теплоносія у наступному опалювальному сезоні 2022-2023 років.
2.2 Запропонувати споживачам послуг з централізованого теплопостачання у окремих нежитлових приміщеннях та нежитлових окремо стоячих будівлях (згідно з додатком) облаштувати індивідуальну (автономну) систему опалення.
2.3. Відключити окремі нежитлові приміщення та нежитлові окремо стоячі будівлі(згідно з додатком) від системи централізованого теплопостачання шляхом відключення від мережі квартальних котелень до 01 вересня 2022 року  із складанням відповідних актів по даних об’єктах.
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                               Андрій НАЙДА
  
Додаток 
до рішення міської ради
25.08.2022  № 1547
 
 
Перелік окремих нежитлових приміщень та нежитлових окремо стоячих будівель, які пропонуються до відключення  в 2022 р в зв’язку з малим тепловим навантаженням, великою довжиною теплових мереж  та недоцільністю їх опалення.
Нежитлові окремо стоячі будівлі, що підключені до котельні на вул. Підвальна
 
  1. Будівля на вул. Чорновола,12
  2. Адміністративна будівля на вул. Підвальна, 20
  3. Адміністративна будівля на вул. Грушевського, 25
  4. Будівля на м-ні Шептицького, 2
  5. КП «Ритуальна служба» на вул. Ковжуна, 1а
  6. Будівля на м-ні, Шептицького, 9
  7. Краєзнавчий музей Калущини на вул. Шевченка, 9
  8. Концертний зал на вул. Шевченка 11
  9. Адміністративна будівля на вул. Бандери, 18
  10. ЦНТТУМ на вул. Костельна, 10
  11. Калуський ліцей № 3 на вул. Дзвонарській, 4
  12. Палац культури «Мінерал» на вул. Чорновола, 20
 
Нежитлові окремо стоячі будівлі, що підключені до котельні на вул. Винниченка, 12а
  1. Будівля ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на вул. Каракая. 9
 
Окремі нежитлові приміщення, що підключені до котельні на вул. Сівецька, 5а
  1. Нежитлове приміщення ЦХТДЮМ на вул. Сівецька, 2
  2. Нежитлове приміщення Громадської спілки АТО на вул. Сівецька, 2.
 
 
Міський голова                                                               Андрій НАЙДА