ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1708
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лазоришину В. Я. та Лазоришин С. В.

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
27.10.2022     №   1708
 
Про надання дозволу на розроблення                   
проекту землеустрою щодо відведення                  
земельної ділянки в оренду
гр. Лазоришину В.Я. та Лазоришин С.В.
 
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
            Розглянувши заяву громадян Лазоришина Василя Ярославовича та Лазоришин Світлани Володимирівни про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 30.06.2022 № 1451 «Про затвердження проекту детального планування території для реконструкції нежитлової будівлі з добудовою нежитлових приміщень торгово-комерційного призначення на вул. Пушкіна в м. Калуші», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
              1. Дати дозвіл громадянам Лазоришину Василю Ярославовичу та Лазоришин Світлані Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,1100га, яка знаходиться на вулиці Пушкіна, 3,3в, м. Калуш, для реконструкції нежитлової будівлі з добудовою нежитлових приміщень торгово-комерційного призначення.
            2. Зобов’язати громадян Лазоришина Василя Ярославовича та Лазоришин Світлану Володимирівну подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА