ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1627
   Про затвердження проєкту детального планування території для реконструкції виробничої будівлі під гаражні бокси на вул. С. Стрільців, 32 в м. Калуші

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
29.09.2022     №   1627
 Про затвердження проєкту
детального планування території
для реконструкції виробничої
будівлі під гаражні бокси
на вул. С. Стрільців, 32    в м. Калуші 
м.Калуш
        (тридцять третя сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, розглянувши заяву Джус Володимира Федоровича  про затвердження проєкту детального планування території для реконструкції виробничої будівлі під гаражні бокси на вул. С.Стрільців, 32 в м. Калуші,  міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проєкт детального планування території площею 0,2520га (кадастровий номер 2610400000:08:005:0042) для реконструкції виробничої будівлі під гаражні бокси на вул. С. Стрільців, 32 в м. Калуші.
2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення проєкту детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                           Андрій НАЙДА