ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1705
Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки ФОП Гушпіт О. О.

 

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

 
27.10.2022     №   1705

 
Про надання дозволу на виготовлення 
технічної  документаціїіз землеустрою    
щодо інвентаризації земельної ділянки
ФОП Гушпіт О. О.
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
 

            Розглянувши заяву підприємця Гушпіт Оксани Омелянівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 79-1, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 29.09.2022 № 1658 «Про затвердження протоколів узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:
 
            1. Дати дозвіл підприємцю Гушпіт Оксані Омелянівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 1,2965 га, кадастровий номер: 2610400000:42:002:0072, для розміщення виробничої  бази (код КВЦПЗ 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства).
2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський  голова                                                                         Андрій НАЙДА