ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1603
Про Програма перерахування субвенції з бюджету Калуської міської територіальної громади до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
29.09.2022     №   1603
 
Про Програма перерахування субвенції
з бюджету Калуської міської територіальної громади до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки.
м.Калуш
        (тридцять третя сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
         Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», указу Президента України від 19.07.2005 року № 1119 «Про заходи щодо особистої безпеки громадян та протидії злочинності», з метою координації роботи з профілактики злочинності, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку бюджету та інвестиційної політики, Калуська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити Програму перерахування субвенції з бюджету Калуської міської територіальної громади до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки (далі – Програма), додається.
            2. Головним виконавцем і розпорядником коштів Програми визначити управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Іван Дембич).
            3. Фінансовому управлінню міської ради (Леся Поташник), виходячи з можливостей бюджету Калуської міської територіальної громади, забезпечити фінансування заходів Програми.
            4. Калуському районному відділу поліції (Андрію Донцю) звітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми один раз на рік.
            5. Вважати таким, що втратило чинність з 01.01.2023 року рішення міської ради від 28.05.2020 № 3152 «Про Програму перерахування субвенції з міського бюджету до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2020-2022 роки»
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.
 
Міський голова                                                                             Андрій НАЙДА
 
 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення міської ради
29.09.2022    № 1603
                                                                                  
Міський голова
                                                                                                         
Андрій НАЙДА
 
 
 
Програма перерахування субвенції з бюджету Калуської міської територіальної громади до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки
 
 
 
Замовник програми                                             
Начальник Калуського
РВП ГУНП                                                  Андрій ДОНЕЦЬ                            __________
 
 
 
Керівник Програми               
Перший заступник міського голови     Мирослав ТИХИЙ ___________