ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1661
  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в постійне користування земельної ділянки КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
29.09.2022     №   1661
 Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки та надання в постійне
користування земельної ділянки
КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА
КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
 
 
м.Калуш
        (тридцять третя сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
           Розглянувши заяву КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ»  КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та технічну документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 92, 120, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України,  постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
         1. Затвердити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки яка знаходиться на вул. Біласа і Данилишина, 26, місто Калуш, для обслуговування водопровідної насосної станції II підйому  (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
 
         2. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в постійне користування земельну ділянку площею 2,6959 га, кадастровий номер: 2610400000:11:001:0052, яка знаходиться на вул. Біласа і Данилишина, 26, місто Калуш, для обслуговування водопровідної насосної станції II підйому  (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).
 
         3. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО  «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства України.
 
         4. Землекористувачу:
         4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;  
         4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
 
         5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
 
         6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський  голова                                                             Андрій НАЙДА