ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1706
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ»

 
   

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
27.10.2022     №   1706
 
Про надання дозволу на розроблення                     
проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ»
 
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
            Розглянувши заяву ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАРПАТНАФТОХІМ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02) у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту (код КВЦПЗ 12.01) площею 17,1664 га, кадастровий номер: 2610400000:02:001:0154, яка знаходиться на вул. Промислова, 24, м. Калуш.
 
           2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
 
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА