ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1689
Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих  осіб будівлі за адресою: м. Калуш, вул. Коцюбинського, 28

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
27.10.2022     №   1689
 Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих  осіб  будівлі за адресою: м. Калуш,
вул. Коцюбинського, 28
 
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
 
         Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України „Про правовий режим воєнного стану”, указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні”, з метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
           1. Визначити будівлю за адресою: м. Калуш, вул. Коцюбинського, 28, що знаходяться на балансі управління комунальної власності Калуської міської ради, для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб.
             2.  Управлінню комунальної власності Калуської міської ради організувати тимчасове проживання та утримання внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб в будівлі за адресою: м.Калуш, вул. Коцюбинського, 28.
         3.  Оплату енергоносіїв та комунальних послуг в будівлі за адресою:               м. Калуш, вул. Коцюбинського, 28 здійснювати за рахунок видатків передбачених на утримання в межах затвердженого кошторису.
4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА