ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1681
Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради  на 2023  рік

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
27.10.2022     №   1681
 Про затвердження Програми
фінансової підтримки
комунального підприємства
«Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради  на 2023  рік
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
 
 
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст.71,91 Бюджетного кодексу України, враховуючи висновки постійної комісії  міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, для забезпечення безперебійного надання населенню міста Калуша послуг водо теплопостачання  та водовідведення,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити Програму фінансової підтримки  комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради  на  2023 рік (додається). 
2. Визначити управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) головним розпорядником коштів виконавцем Програми.
3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) в кінці поточного року звітувати на сесії міської ради про хід виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради  на 2023  рік.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.
 
 
Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА                 
 
 
       Затверджено
 рішення міської ради
 27.10.2022    № 1681
 
 Міський голова     
         
                                                                                                      Андрій НАЙДА
 
  
Програма
фінансової підтримки комунального підприємства
«Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради
 на 2023  рік
 
  
Замовник Програми
Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради
 
 
 
 
Юрій Рекунов
 
 
 
 
_____________
(підпис)
 
 
Керівник Програми
Заступник міського голови                                      
 
 
 
   Богдан Білецький
 
 
 
_____________
(підпис)
 
 
 
Програми фінансової підтримки комунального підприємства
«Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради  на 2023 рік
 
  1. Ініціатор розроблення програми (замовник): Комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради
  2. Розробник програми: Комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради
  3. Співрозробники програми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради, виконавчий комітет Калуської міської ради          
  4. Відповідальний виконавець програми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради
  5. Учасники програми: Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради, комунальне підприємство «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради, виконавчий комітет Калуської міської ради.         
  6. Термін реалізації програми: 2023 рік
  7. Обсяги фінансування програми(тис.грн.):    10 448,0_ тис.грн.
 
 
Обсяги фінансування, тис.грн.
в т.ч. за джерелами фінансування
обласний бюджет бюджет Калуської міської територіальної громади інші джерела
 
10 448,0
 
  1. Очікувані результати виконання програми:
Виконання передбачених Програмою обсягів видатків дасть можливістьзабезпечити безперебійнуроботу КП «Калуська енергетична Компанія» і тим самим забезпечити життєдіяльністьм. Калуша,а також надання комунальних послуг у відповідності до нормативно-правових актів, які регулюють роботу галузі житлово-комунального господарства міста
  1. Термін проведення звітності: щоквартально
 
 
Замовник програми                                  Ю.І.Рекунов             _____________
 
Керівник програми                                   Б.І.Білецький_         _____________
 
 
 
ПРОГРАМА
фінансової підтримки комунального підприємства „Калуська енергетична Компанія”  Калуської міської ради на 2023 рік
 
Програма фінансової підтримки визначає порядок використання коштів, виділених із бюджету Калуської міської територіальної громади на фінансову підтримку  комунального підприємства, нову редакцію, якого затверджено  рішенням сесії від 25.03.2021 року №352 „Про нову редакцію Статуту КП «Калуська енергетична  Компанія».
 
1. Характеристика Програми та мета
Назва програми:  «Програма  фінансової підтримки комунального підприємства  „Калуська енергетична Компанія”  Калуської міської ради на 2023 рік».
Підстава для розроблення та мета Програми:  підставою для розроблення Програми є необхідність запуску роботи нового підприємства.  При розробленні Програми фінансової підтримки комунального підприємства  „Калуська енергетична Компанія”  Калуської міської ради на 2023 рік (надалі Програма) розробник  керувався Господарським кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та правом виконавчих органів здійснювати управління та контроль за діяльністю підприємств, установ та організацій, що перебувають у їх підпорядкуванні.
Метою Програми є збільшення обігових коштів комунального підприємства для забезпечення  його роботи, отримання дозвільних документів, виплату заробітної плати із нарахуваннями штатним працівникам підприємства та інші видатки, пов’язані із забезпеченням виробничої діяльності підприємства.
 
2. Завдання Програми
Рішенням сесії міської ради від  01.02.2010 року № 1086 створено комунальне підприємство „Калуська енергетична Компанія”  Калуської міської ради.
Комунальне підприємство не має обігових коштів для стабілізації виробничої діяльності, зокрема, оплату праці з нарахуваннями штатних працівників підприємства та інші видатки, необхідні для забезпечення роботи підприємства на   етапі  роботи.
 
3. Перелік заходів Програми
Фінансова підтримка буде спрямована комунальним підприємством          «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради на збільшення обігових коштів створеного комунального підприємства, в тому числі:  на отримання дозвільних документів, виплату заробітної плати із нарахуваннями штатним працівникам підприємства та інше. Перелік   Заходів викладено в додатку до Програми.
 
 
4. Джерелафінансування Програми
Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Калуської міської територіальної громади на 2023 рік.Обсяги фінансування, визначені у бюджеті Калуської територіальної громади на 2023 рікта можуть змінюватися під час бюджетного періоду на підставі рішень міської ради про внесення змін до бюджету Калуської міської територіальної громади.
Фінансування за Програмою здійснюватиметься відповідно до нормативно-правових актів.
5. Очікувані результати виконання Програми
 
Виконання передбачених Програмою обсягів видатків дасть можливістьзабезпечити безперебійнуроботуКП «Калуська енергетична Компанія» і тим самим забезпечити життєдіяльністьм. Калуша,а також надання комунальних послуг у відповідності до нормативно-правових актів, які регулюють роботу галузі житлово-комунального господарства міста.
 
6.  Обгрунтування
До  пункту 4 Програми фінансової підтримки (1 600,00 тис.грн.)
Підприємством оплачений збір за отримання Спеціального дозволу на користування надрами, основною умовою після отримання даного Дозволу є Геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислова розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення питних підземних вод ділянки Добрівлянська, тобто вивчення підземних вод на цій ділянці та затвердження їх запасів відповідно до закону. Для цього буде необхідно укласти Договір на проведення комплексу геологорозвідувальних робіт, у якому буде складено проектно-кошторисна документація з термінами і вартістю робіт.
До  пункту 5 Програми фінансової підтримки(1 348,00 тис.грн.)
Матеріали необхідні для аварійних ремонтів і підтримки водопровідних та каналізаційних мереж і обладнання у робочому стані. Поточна кредиторська заборгованість споживачів (ст. на 17.10.2022 - 11,5 млн.грн .) не дає змоги здійснювати закупівлю  цих матеріалів у необхідній кількості.
 
 
 
 

 

ДОДАТКИ

1 RISH-1681-заходи.docx.pdf Переглянути