ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.10.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1709
Про відмову у наданні дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Янів Г. М.

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
27.10.2022     №   1709
 
Про відмову у наданні дозволу                                
на розроблення проекту землеустрою                     
щодо відведення земельної ділянки
в оренду гр. Янів Г. М.
 
м.Калуш
(тридцять п’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
           Розглянувши заяву громадянки Янів Галини Михайлівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 34860007 від 24.12.2019 року, інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна (номер інформаційної довідки 313381887), рішення Калуської міської ради від 30.08.2018 № 1766 «Про затвердження проекту детального планування території обмеженої вул. Малицької, вул. Ринкова та вул. О. Пчілки в м. Калуші», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
              1. Відмовити громадянці Янів Галині Михайлівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0305 га, яка знаходиться на вулиці Малицька 1а, м. Калуш, для обслуговування кафе-колиба на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації, оскільки такою документацією на земельній ділянці, що пропонується для відведення, передбачено зону зелених насаджень.
             2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА