ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.11.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1765
Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «РІЧКОВА АЛЕЯ»

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
24.11.2022     №   1765
 
Про надання  дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування
ОСББ «РІЧКОВА АЛЕЯ»
 
м.Калуш
(тридцять сьома сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
 
           Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «РІЧКОВА АЛЕЯ» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «РІЧКОВА АЛЕЯ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,3500 га, яка знаходиться на вулиці Січових Стрільців, 1А, село Вістова, Калуського району, Івано-Франківської області, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
             2. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «РІЧКОВА АЛЕЯ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА