ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.11.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1763
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФОП Ткачуку П. П.

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
24.11.2022     №   1763
 
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФОП Ткачуку П. П.
 
м.Калуш
(тридцять сьома сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
         Розглянувши заяву підприємця Ткачука Петра Петровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 48080635 від 06.10.2022 року, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2600507242022 від 07.11.2022 року, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
            1. Дати дозвіл підприємцю Ткачуку Петру Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0600га, (кадастровий номер: 2610400000:19:005:0058), яка знаходиться на вул. Привокзальна, 13, місто Калуш, для обслуговування нежитлової будівлі (код КВЦПЗ 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).                   
 
            2. Зобов’язати підприємця Ткачука Петра Петровича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
 
          4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
 
Міський голова                                                                               Андрій НАЙДА