ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.12.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1841
Про розгляд звернень громадян щодо затвердження документацій із землеустрою

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
21.12.2022     №   1841
 
Про розгляд звернень громадян  
щодо затвердження документацій
із землеустрою
 
м.Калуш
(тридцять восьма сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
 
    Розглянувши заяви громадян та документації із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 року, ст.12, 22, 40, 116, 118, 121, 122 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для будiвництва та обслуговування житлових будинкiв i господарських будiвель (пpисадибних дiлянок) громадянам, згiдно з додатком 1.
2. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва гpомадянам, згiдно з додатком 2.
3. Затвердити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та пеpедати у власнiсть безоплатно земельнi дiлянки для гаражного будівництва гpомадянам, згiдно з додатком 3.
4. Землевласникам забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на ділянках інженерних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись правил викоpистання земель в  охоронній зоні меpеж i не чинити перешкод при будiвництвi нових.
5. Громадянам, вказаним в додатках 1 –3 до даного рішення, зареєструвати право власності на земельні ділянки у відповідності до чинного законодавства.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

Мiський голова                                                                        Андрій НАЙДА

 
 

ДОДАТКИ

1 RISH-1841-додаток 2.docx.pdf Переглянути
2 RISH-1841-додаток 1.docx.pdf Переглянути
3 RISH-1841-додаток 3.docx.pdf Переглянути