ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1951
Про затвердження проєкту детального планування території в районі вул. Промислова в м. Калуші Івано-Франківської області  

                                                        
     
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1951
 
Про затвердження проєкту
детального планування
території в районі
вул. Промислова в м. Калуші
Івано-Франківської області
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
 
 
         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити проєкт детального планування території площею 4,3 га в районі вул. Промислова в м.Калуші для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств машинобудівної та іншої промисловості.
  2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення проєкту детального плану території на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
Міський голова                                                           Андрій НАЙДА