ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.12.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1801
Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 
21.12.2022     №   1801
 
Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна
м.Калуш
(тридцять восьма сесія восьмого демократичного скликання)
 
   
   
 
          Керуючись Законами
Кккккк України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти, отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності (окрім комунального майна вказаного в п. 2,3,4,5 цього рішення), спрямувати:
  • 25% - в бюджет Калуської міської територіальної громади;
  • 75% - балансоутримувачу.
2. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти, отримані від орендної плати за оренду майна, що знаходиться на балансі комунального підприємства «Екоресурс», спрямовувати комунальному підприємству «Екоресурс» в повному обсязі (100 відсотків).
3. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти, отримані від орендної плати за оренду майна, що знаходиться на балансі комунального підприємства «Екосервіс», спрямовувати комунальному підприємству «Екосервіс» в повному обсязі (100 відсотків).
4. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти, отримані від орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності, які знаходяться на балансі управління комунальної власності Калуської міської ради, спрямовувати в бюджет Калуської міської територіальної громади в повному обсязі (100 відсотків).
5. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради кошти, отримані від орендної плати за оренду майна, що розміщене в селах Калуської міської територіальної громади спрямовувати до бюджету Калуської міської територіальної громади в повному обсязі (100 відсотків), крім об’єктів закладів освіти та охорони здоров’я.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА