ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1971
Про відмову у наданні дозволу на проведення  експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення Баку А.С. (пл. 0,2610га)

  

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

23.02.2023     №   1971

 
Про відмову у наданні дозволу                    
на проведення  експертної                            
грошової оцінки земельної ділянки
несільськогосподарського призначення Баку А.С. (пл. 0,2610га)
 
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
 
            Розглянувши заяву громадянина Бака Арона Семеновича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 128 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Баку Арону Семеновичу у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,2610 га (кадастровий номер 2610400000:17:004:0001), яка знаходиться на вулиці Пекарська, 1 в  м. Калуш, для розміщення станції технічного обслуговування автомобілів та стоянки автомобілів (код КВЦПЗ 03.07), на підставі п. б ч.5 ст.128 Земельного кодексу України, у зв’язку з виявленням недостовірних відомостей у поданих документах.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

 Міський голова                                                            Андрій НАЙДА