ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1944
Про надання в оренду нерухомого майна КНП «Івано-Франківський фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради»(Центр легеневих захворювань)

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1944
 
Про надання в оренду нерухомого
майна КНП «Івано-Франківський
фтизіопульмонологічний центр
Івано-Франківської обласної ради»
(Центр легеневих захворювань)
 
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
Відповідно до законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання від КНП «Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради»(Центр легеневих захворювань) та від КНП «Калуська міська лікарня Калуської міської ради», враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Доповнити перелік майна комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (перелік другого типу) затверджений рішенням Калуської міської ради від 23.12.2020 №147 «Про затвердження переліку об’єктів, комунальної власності Калуської міської об’єднаної територіальної громади що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (Перелік другого типу)» таким об’єктом:
  • нерухоме майно за адресою: м. Калуш, вул. Каракая, 25 ( кабінети
№ 33 та № 34 площами 11.1 кв. м та 21.6 кв. м).
  1. Надати КНП «Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради» (Центр легеневих захворювань) в оренду нерухоме майно за адресою: м. Калуш, вул. Каракая, 25 ( кабінети № 33 та №34 площами 11.1 кв м та 21.6 кв.м, для надання фтизіатричної допомоги та консультування пацієнтів з пульмонологічною патологією.
  2. Встановити для КНП «Івано-Франківський обласний фтизіопульмо-нологічний центр Івано-Франківської обласної ради» (Центр легеневих захворювань) орендну плату за оренду нерухомого майна за адресою: м. Калуш, вул. Каракая, 25 в розмірі 1,00 грн. в рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Богдана Білецького та Наталію Кінаш.
 
 
Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА