ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1946
Про зміну орендодавця, щодо відносин з оренди комунального майна, що знаходиться на балансі КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області»

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1946
 
Про зміну орендодавця  щодо
відносин з оренди комунального
майна, що знаходиться на балансі
КНП «Центральна районна лікарня
Калуської міської ради Івано-
Франківської області»
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
 
Відповідно до законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги протокольне доручення від 26.12.2022 № 01-17/181,враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Визначити управління комунальної власності Калуської міської ради (Олександр Челядин)  орендодавцем комунального майна, яке знаходиться на балансі КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області».
  2. Комунальному некомерційному підприємству «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області» (Ярослав Мороз) до 01.04.2023 матеріали щодо відносин з оренди комунального майна передати управлінню комунальної власності Калуської міської ради.
  3. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради привести договори оренди комунального майна у відповідність до нормативно-правових актів щодо оренди комунального майна Калуської міської територіальної громади.
  4. Внести зміни до рішення Калуської міської ради від 27.02.2020 № 2994 «Про нормативно-правові акти щодо оренди комунального майна», а саме: в п.1  виключити слово «об’єднаної».
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Богдана Білецького та Наталію Кінаш.
 
 
Міський голова                                                             Андрій НАЙДА