ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1965
Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється  гр. Яціву Я.М.

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1965
 
Про відмову у затвердженні проекту                           
землеустрою щодо відведення земельної                    ділянки, цільове призначення якої змінюється  гр. Яціву Я.М.
 
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
            Розглянувши заяву громадянина Яціва Ярослава Мирославовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та документацію із землеустрою, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 року, ст.ст. 12, 20, 22, 81, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології,  міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Яціву Ярославу Мирославовичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (кадастровий номер 2622881201:01:001:0428) площею 0,1297 га в с.Вістова Калуського району у зв’язку з відсутністю детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 

Мiський голова                                                                 Андрій НАЙДА