ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1977
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Хімчинському В. М.


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1977
 
Про надання дозволу на розроблення                    
проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Хімчинському В. М.
 
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
           Розглянувши заяву громадянина Хімчинського Віталія Михайловича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 48306727 від 30.10.2022 року, постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл громадянину Хімчинському Віталію Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0970 га, яка знаходиться на вулиці Каракая, 36-Б, м. Калуш, для обслуговування нежитлового приміщення (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі).
           2. Зобов’язати громадянина Хімчинського Віталія Михайловича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА