ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1975
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ОСББ «ЕЛІТ-ХОЛ» (вул. Драгоманова, 6-Б, м. Калуш)

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
23.02.2023     №   1975
 
Про надання дозволу на виготовлення                    
технічної документації із землеустрою                 
щодо встановлення (відновлення)  меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ОСББ «ЕЛІТ-ХОЛ»
(вул. Драгоманова, 6-Б, м. Калуш)
 
 
м.Калуш
(сорокова  сесія  восьмого демократичного скликання)
 
           Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАНЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЕЛІТ-ХОЛ» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 42, 92, 120, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
             1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЕЛІТ-ХОЛ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування площею 0,1881 га, кадастровий номер: 2610400000:07:004:0024, яка знаходиться на вулиці Драгоманова, 6-Б, м. Калуш, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
             2. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЕЛІТ-ХОЛ» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                Андрій НАЙДА