ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.04.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2080
Про Положення про офіційний веб-сайт Калуської міської ради та порядок його інформаційного наповнення

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
27.04.2023     №   2080
 Про Положення про офіційний веб-сайт Калуської міської ради та порядок його інформаційного наповнення
 
м.Калуш
(сорок четверта сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
З метою забезпечення гласності, прозорості та відкритості у діяльності Калуської міської ради та її виконавчих органів, надання громадянам і юридичним особам інформаційних послуг загального призначення через мережу Інтернет, реалізації громадянами права на вільний доступ до інформації про діяльність виконавчих органів місцевого самоврядування Калуької міької територіальної громади, у відповідності до Законів України «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 04.01.2002 № 3 «Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади», від 29.08.2002 № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», «Про затвердження Порядку інформаційного наповнення та технічного забезпечення Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади та Порядку функціонування веб-сайтів органів виконавчої влади», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22.12.2002 за № 1021/7309, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Положення про офіційний сайт Калуської міської ради та порядок його інформаційного наповнення (додається).
  2. Рішення міської ради від  30.01.2015 № 2882 «Про Про офіційний веб-сайт міської ради, його структуру та порядок інформаційного наповнення» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Секретарю міської ради, першому заступнику, заступникам міського голови, керуючому справами виконкому, начальникам управлінь, відділів, інших структурних підрозділів міської ради забезпечити контроль за змістом, актуальністю та якістю матеріалів, що надаються для розміщення на офіційному веб-сайті міської ради згідно з Порядком інформаційного наповнення веб-сайту міської ради, встановленому Положенням, затвердженим п.1 цього рішення.
  4. Координацію робіт та організацію виконання цього рішення  покласти на головного відповідального виконавця — відділ з питань координації зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій виконавчого комітету Калуської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому  Олега Савку.
 
Міський голова                                                                 Андрій НАЙДА
 
        

ДОДАТКИ

1 RISH-2080-Положення.pdf Переглянути