ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2189
Про припинення  договору оренди земельної ділянки з РЕЛІГІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СВЯТО-НИКОЛАЇВСЬКОЇ ПАРАФІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.05.2023     №   2189
 
Про припинення  договору                      
оренди земельної ділянки з                          
РЕЛІГІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ
СВЯТО-НИКОЛАЇВСЬКОЇ
ПАРАФІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ
ЄПАРХІЇ УПЦ
 
м.Калуш
(сорок шоста сесія восьмого
демократичного скликання)
 
Враховуючи протокольне доручення, висловлене в ході пленарного засідання міської ради 11 квітня 2023 року (сорок третя позачергова сесія восьмого демократичного скликання) від 13.04.2023 №01-17/32 та звернення депутата Калуської міської ради ПП ВО «Платформа Громад» Федіра Мороза від 19.04.2023 року (вх. № 2196/02-09/28), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про оренду землі», Законом України «Про свободу совісті та релігійні організації», Земельним кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Припинити з 27.12.2023 року договір оренди землі, укладений між Калуською міською радою та РЕЛІГІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СВЯТО-НИКОЛАЇВСЬКОЇ ПАРАФІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ на земельну ділянку, кадастровий номер 2610400000:17:004:0005, що знаходиться за адресою: вул. Грушевського  м. Калуш  Івано– Франківської області, у зв’язку із закінченням терміну дії договору оренди та з тим, що керівний центр вказаної релігійної організації знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та тимчасово окупувала частину території України та створює пряму і безпосередню загрозу для національної безпеки України.
2. Доручити управлінню земельних відносин Калуської міської ради не пізніше ніж за два місяці до припинення терміну дії договору направити лист- повідомлення про те, що міська рада має намір припинити з даною релігійною організацією договір оренди земельної ділянки.
3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                             Андрій НАЙДА