ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2168
Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Калуської міської територіальної громади

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.05.2023     №   2168
 
Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху  
 
м.Калуш
(сорок шоста сесія восьмого
демократичного скликання)
 
 
         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про дорожній рух», постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2017 № 833 «Про функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», наказом Міністерства внутрішніх справ України від 06.04.2020 № 326 «Про затвердження деяких нормативно-правових актів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі» та у відповідності до листа Державної установи «Центр інфраструктури та технологій МВС України» від 13.03.2023 № 25/276 про встановлення приладів контролю дистанційних, відповідно до Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014 №1417 (зі змінами), Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 25.07.2006 №258, (зі змінами), з метою вдосконалення організації та підвищення безпеки дорожнього руху на ділянках вулично-дорожньої мережі Калуської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Впровадити місцеву мережу стаціонарних технічних засобів (приладів контролю дистанційних) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі (далі – приладів контролю) на вулично-дорожній мережі, ділянці автошляху Н-10 Стрий — Чернівці, км 66+630, у мікрорайоні «Хотінь», Калуської міської територіальної громади.
2. Балансоутримувачу Державна установа «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» приладів контролю рекомендувати забезпечити безпечну технічну експлуатацію, технічне обслуговування приладів контролю фіксації та супутньої інфраструктури.
 
3. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Калуської міської ради (Іван Кохан):
3.1. Звернутися до ПАТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» за технічними умовами щодо забезпечення безперебійним живленням та забезпеченням у підключенні точки приладів контролю до електричних мереж.
3.2. Встановити опору та забезпечити оплату витрат з електропостачання, а також дротового підключення до мереж передачі даних для приладів контролю, із заключенням угоди із Інтернет-провайдером, як місцевий внесок для фінансового забезпечення функціонування.
4. Управлінню житлово-комунального господарства Калуської міської ради (Тарас Фіцак):
4.1. Сприяти у монтажі обладнання.
4.2. Звернутися до балансоутримувача автошляху Н-10 Стрий — Чернівці, щодо забезпечення та встановлення відповідних дорожніх знаків.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Мирослава Тихого та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
 
Міський голова                                                                                         Андрій НАЙДА