ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2184
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Максимовичу М.С.

   
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.05.2023     №   2184
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Максимовичу М.С.
 
м.Калуш
(сорок шоста сесія восьмого
демократичного скликання)
 
    Розглянувши заяву громадянина Максимовича Миколи Степановича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для ведення особистого селянського господарства та документацію із землеустрою, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 року, ст.ст.12, 22, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада
ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)площею 0,0600 га в с. Голинь Калуського району для ведення особистого селянського господарства громадянину Максимовичу Миколі Степановичу.
  2. Пеpедати громадянину Максимовичу Миколі Степановичу безоплатно земельну ділянку площею 0,0600 га (кадастровий номер 2622881601:01:001:0339) в с. Голинь Калуського району (код цільового призначення: 01.03;категорія земель: землі сільськогосподарського призначення) у власнiсть для ведення особистого селянського господарства.
3. Землевласнику забезпечити постійний доступ  до  iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотримуватись пpавил викоpистання землі в  охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
4. Громадянину Максимовичу Миколі Степановичу зареєструвати право власності на земельну ділянку у відповідності до чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології

Мiський голова                                                                Андрій НАЙДА