ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2205
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Хімчинському В.М.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.05.2023     №   2205
 
Про надання дозволу на проведення             
експертної грошової оцінки                            
земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
гр. Хімчинському В.М.
 
 
м.Калуш
(сорок шоста сесія восьмого
демократичного скликання)
 
              Розглянувши заяву громадянина Хімчинського Віталія Михайловича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, номер запису про право власності: 48306727 від 31.10.2022 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 49991030 від 17.04.2023 року  враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
1. Дати дозвіл громадянину Хімчинському Віталію Михайловичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0970 га (кадастровий номер 2610400000:18:002:0019), яка знаходиться  по вул. Каракая, 36-Б в м. Калуш, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07).
2. Доручити міському голові укласти із громадянином Хімчинським Віталієм Михайловичем договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА