ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.06.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2303
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Щупаку Р. С.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.06.2023 2303

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок в оренду
для сінокосіння і випасання худоби
гр. Щупаку Р. С.
м.Калуш
(сорок сьома сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Щупака Романа Степановича про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду (від 23.05.2023 вх. № 2193251), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. ст. 12, 22, 34, 93, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянину Щупаку Роману Степановичу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду:
    1.1. орієнтовноюплощею 11,6425 га, яка знаходиться на території житлового масиву «Хотінь», м.Калуш, Івано-Франківської області,для сінокосіння та випасання худоби;
    1.2. орієнтовною площею 9,5133 га, яка знаходиться на території житлового масиву «Хотінь», м.Калуш, Івано-Франківської області,для сінокосіння та випасання худоби;
    1.3. орієнтовною площею 4,3565 га, яка знаходиться на території житлового масиву «Хотінь», м.Калуш, Івано-Франківської області,для сінокосіння та випасання худоби.
  2. Громадянину Щупаку Роману Степановичу подати на розгляд і затвердження міською радою проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                     Андрій НАЙДА