ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.06.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2305
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ МІСТА КАЛУША ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.06.2023 2305

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА
УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ
МІСТА КАЛУША ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
м.Калуш
(сорок сьома сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ МІСТА КАЛУША ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в постійне користування) (від 07.06.2023 №2205145),керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. ст. 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ МІСТА КАЛУША ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,0164 га, яка знаходиться за адресою: майдан Шептицького, 9, м. Калуш, Івано-Франківської області для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
  2. РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ МІСТА КАЛУША ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                   Андрій НАЙДА