ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2474
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ІВАНКОВЕЦЬКІ КОВБАСИ»  


            Розглянувши заяву ТОВ «ІВАНКОВЕЦЬКІ КОВБАСИ» (від 27.04.2023 вх. № 2150304) про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (номер запису про право власності/довірчої власності: 44654295 від 23.20.2021 року), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
             1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІВАНКОВЕЦЬКІ КОВБАСИ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,2800 га, яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 88, м. Калуш, Івано-Франківської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
             2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІВАНКОВЕЦЬКІ КОВБАСИ» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
             3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
             4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                             Андрій НАЙДА