ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.07.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2375
Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання   земельної ділянки в оренду гр. Яськіву Я. М.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
27.07.2023     №   2375
 Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної
ділянки в оренду гр.Яськіву Я.М.
м.Калуш
(сорок восьма сесія восьмого
демократичного скликання)
 
 
               Розглянувши заяву громадянина Яськіва Ярослава Мирославовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду (від 15.06.2023 (вх. № 2216018) та технічну документацію із землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 22, 36, 93, 124 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (№ НВ-2100051582023 від 06.06.2023), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянину Яськіву Ярославу Мирославовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)в оренду, яка знаходиться на вул. Орлика, 2, м. Калуш, для городництва (код КВЦПЗ: 01.07).
            2. Надати в оренду терміном на 7 (сім) років громадянину Яськіву Ярославу Мирославовичу земельну ділянку площею 0,0598 га, кадастровий номер: 2610400000:44:006:0001, яка знаходиться на вул. Орлика, 2, м. Калуш, для городництва (код КВЦПЗ: 01.07).
            3. Громадянину Яськіву Ярославу Мирославовичу в місячний термін укласти договір оренди землі та вжити заходів для проведення реєстрації права оренди на земельну ділянку відповідно до вимог законодавства України.
4. Встановити,що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
            5. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА