ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2456
Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Шереметі О.М.  


              Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Шеремети Оксани Михайлівни про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку земель», ст. 12, 128 Земельного кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 20.06.2023 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити фізичній особі-підприємцю Шереметі Оксані Михайлівні ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 250,80грн.) в сумі 370 682,40грн. (без урахування ПДВ).
2. Продати фізичній особі-підприємцю Шереметі Оксані Михайлівні земельну ділянку площею 0,1478га (кадастровий номер 2610400000:06:007:0049), яка знаходиться на вул. Богдана Хмельницького, 87-А в м. Калуші, для обслуговування виробничих приміщень (код КВЦПЗ 11.02).
3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
4. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Шеремету Оксану Михайлівну не пізніше двомісячного терміну після припинення чи скасування воєнного стану на відповідній території України укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                                      Андрій НАЙДА