ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2393
Про зміну підпорядкування ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
22.08.2023     №   2393
 Про зміну підпорядкування ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
м.Калуш
(сорок дев’ята позачергова сесія   
      восьмого демократичного скликання)
 
Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.14 Закону України  «Про освіту», ст.5, п.6 ст.10, ст. 14 Закону України «Про позашкільну освіту», ст. 10 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», керуючись Положенням про дитячо-юнацьку спортивну школу, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 року № 9930 (зі змінами) та з метою всебічної реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту, удосконалення та розвитку мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл,  міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Вивести ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКУ СПОРТИВНУ ШКОЛУ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄРДПОУ  23922699) з підпорядкування управління освіти Калуської міської ради та підпорядкувати управлінню у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради до 01.09.2023 року.
  2. Управлінню освіти Калуської міської ради (Ірина Люклян) та управлінню у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради (Михайло Клим)  у встановленому порядку забезпечити проведення заходів, пов'язаних зі зміною підпорядкування ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ у порядку, визначеному чинним законодавством.
  3. Управлінню у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради внести зміни до статуту ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, виклавши його у новій редакції відповідно до цього рішення.
  4. Змінити по ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ головного розпорядника коштів з управління освіти Калуської міської ради на управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради.
  5. Фінансовому управлінню Калуської міської ради (Леся Поташник) врахувати відповідні зміни у міському бюджеті на 2023 рік.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Надію Гуш.
Міський голова                                                                          Андрій НАЙДА