ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2412
Про Програму організації охорони та підтримки громадського порядку в суді, припинення неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу та протидії тероризму на території Калуської міської територіальної громади Калуського району на 2023 – 2025 роки


           Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про боротьбу з тероризмом» та постанов Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 №92 «Положення про єдину державну систему запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізація їх наслідків» та від 28.02.2023 № 179-3 «Про затвердження Положення про оперативний штаб з управління антитерористичною операцією», а також враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку бюджету та інвестиційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 
         1. Затвердити Програму організації охорони та підтримки громадського порядку в суді, припинення неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу та протидії тероризму на території Калуської міської територіальної громади Калуського району на 2023 – 2025 роки (далі – Програма), додається.
         2. Головним розпорядником коштів Програми визначити управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради (Іван Дембич).
         3.  Фінансування заходів Програми на 2023-2025 роки здійснювати за рахунок бюджету Калуської міської територіальної громади.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого.
 
 
 
Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА