ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2471
   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  частини земельної ділянки на, яку поширюється право сервітуту ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХОКЕЙНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ»  


 
           Розглянувши заяву ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХОКЕЙНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (від 14.08.2023 № 2223993),  керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 93, 98, 99, 100, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55-1 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
          1. Дати дозвіл ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХОКЕЙНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту орієнтовною  площею 0,0045 га, яка включена до земельної ділянки площею 0,0554 га, кадастровий номер: 2610400000:19:001:0098, на вул. Рубчака, 2-Б, м. Калуш.
          2. ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХОКЕЙНИЙ КЛУБ «ОЛІМПІЯ» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА