ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.08.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2422
Про відключення окремих багатоквартирних будинків від систем централізованого теплопостачання


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», Порядком відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води (затверджено наказом Мінрегіону України від 26.07.2019 № 169, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27.08.2019 р. за № 982/33953) та Порядком надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення опалення затвердженого рішенням Калуської міської ради від 23.04.2019 № 2268, беручи до уваги протокол від 17.08.2023 №5 засідання постійно діючої комісії для розгляду питань з відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Відключити від систем централізованого теплопостачання багатоквартирні будинки № 29 на вул. Б.Хмельницького, № 52 на вул.Б. Хмельницького, № 12 на вул. Хіміків в м. Калуші.
  2. Затвердити перелік багатоквартирних будинків, мешканцям яких буде надана одноразова матеріальна допомога для відключення від централізованого теплопостачання та влаштування індивідуального опалення:
- вул.Б.Хмельницького,29
- вул. Б.Хмельницького,52
- вул. Хіміків, 12
3.   Управління соціального захисту населення (Любов Федоришин) здійснювати виплати одноразових матеріальних допомог власникам квартир, будинки яких відключаються згідно п.2, та які користувались послугами центрального опалення від Філії «Калуська ТЕЦ» ТОВ «Костанза» станом на
01.04.2023 р.           
4.  Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради  з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
  
Міський голова                                                                 Андрій НАЙДА