ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.09.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2566
Про внесення змін в рішення міської ради стосовно гр.Ярощук Р.С., Дутчака Р.П., гр.Матковської О.В.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.09.2023 2566

Про внесення змін в рішення міської
ради стосовно гр.Ярощук Р.С.,
Дутчака Р.П., гр.Матковської О.В.
м.Калуш
(п’ятдесят друга сесія восьмого демократичного скликання)

У зв’язку з технічною помилкою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в рішення Калуської міської ради (п’ятдесята сесія восьмого демократичного скликання) від 31.08.2023 року № 2438 «Про розгляд звернень громадян щодо затвердження документацій із землеустрою» стосовно громадянки Ярощук Руслани Святославівни, а саме: в п.17 додатку 1 замінити слова «Світлана» на «Руслана».
  2. Внести зміни в рішення Калуської міської ради (п’ятдесята сесія восьмого демократичного скликання) від 31.08.2023 року № 2438 «Про розгляд звернень громадян щодо затвердження документацій із землеустрою» стосовно громадянина Дутчака Романа Пилиповича, а саме: в п.6 додатку 1 замінити слова «Дудчак» на «Дутчак».

3. Внести зміни в рішення Калуської міської ради (п’ятдесята сесія восьмого демократичного скликання) від 31.08.2023 року № 2439 «Про розгляд звернень громадян щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» стосовно громадянки Матковської Ольги Василівни, а саме: в п.3 додатку замінити слова «с.Кропивник» на «с.Копанки».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Мiський голова                  Андрій НАЙДА