ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

14.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2832
Про відмову у затвердженні технічної встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) гр.Стасів Е.Г.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
14.12.2023     №   2832
 
Про відмову у затвердженні технічної
документації із землеустрою щодо
встановлення(відновлення)меж
земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для будiвництва та
обслуговування жилого будинку,
господаpських будiвель і споруд
(присадибна ділянка ) гр.Стасів Е.Г.
 
  м.Калуш
(п’ятдесят  сьома  сесія восьмого  демократичного скликання)
 
    Розглянувши заяву громадянки Стасів Енелії Гнатівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) та документацію із землеустрою,керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 40, 116, 118, 121, 122, 134, 186 Земельного кодексу України,ст.55 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги Акт обстеження земельної ділянки від 29.11.2023 року, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА :
  1. Відмовити громадянці Стасів Енелії Гнатівні у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 гана вул. Біласа і Данилишина, 70 в м.Калуші (кадастровий номер:2610400000:10:004:0114) для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) на підставі ч. 7 ст. 118 Земельного кодексу України у зв’язку з невідповідністю  місця розташування об’єкта вимогам ч.1 ст.134 «Обов'язковість продажу земельних ділянок державної чи комунальної власності або прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах)» Земельного кодексу України, оскільки на земельній ділянці відсутні об’єкти нерухомості.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 

Мiський голова                                                             Андрій НАЙДА