ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

14.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2817
Про затвердження  проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється КНП «КАЛУСЬКИЙ  МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ  МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
14.12.2023     №   2817
 
Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки,  цільове призначення якої змінюється КНП «КАЛУСЬКИЙ  МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ  МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»
 
  м.Калуш
(п’ятдесят  сьома  сесія восьмого  демократичного скликання)
 
           Розглянувши заяву КНП «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (від 07.11.2023 №2242046) та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 92, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код КВЦПЗ 03.02) у землі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03), яка знаходиться на вул. Галицька, 21, с. Боднарів, Калуського району, Івано-Франківської області.
        2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,3181 га, кадастровий номер 2622880101:01:001:0292, яка знаходиться на вул. Галицька, 21, с. Боднарів, Калуського району, Івано-Франківської області із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код КВЦПЗ 03.02) у землі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03) КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».
        3. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог законодавства.
       4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
       5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА