ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

14.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2833
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Хемич В.С.

 УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
14.12.2023     №   2833
 
Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для городництва
гр.Хемич В.С.
 
  м.Калуш
(п’ятдесят  сьома  сесія восьмого  демократичного скликання)
 
 
          Розглянувши заяву громадянки Хемич Валентини Степанівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 36, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:
 
1.Відмовити громадянці Хемич Валентині Степанівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1896 га в районі вулиці Новацька в м.Калуші в оренду для городництва у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України), оскільки згідно генерального плану міста Калуша вищезазначена земельна ділянка розташована на території житлової та громадської забудови.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                              Андрій НАЙДА